Workshops voor ouders

Als ouder onderschat je de rol die je kan spelen in het helpen bij het leren van je kind. Het leren stopt voor een kind niet aan de schoolmuren. Ook buiten de klas leert een kind zeer waardevolle dingen. Als ouder kan je dat leerproces van je kind zeer positief beïnvloeden. Jouw rol als ouder is uitermate belangrijk in het leren van jouw kind. 

De Leerbox organiseert verschillende workshops die je hierbij kunnen helpen. Je krijgt concrete tips en ideeën om thuis zelf aan de slag te gaan. Wij geven vormingen over verschillende onderwerpen. Welke onderwerpen? Lees even verder!
Graag deelnemen? Contacteer ons!

Workshop spelen is leren

Tijdens deze workshop ontdek je waarom spelen voor kinderen zo belangrijk is. Spelen is de eerste stap naar leren en meer zelfs: spelen IS leren! Je leert hoe je je kind aan het spelen krijgt en je komt te weten waarom speelgoed niet duur hoeft te zijn. 

Deze workshop bestaat uit 3 delen. Elke deel duurt een uur. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Eerstvolgende workshop ‘spelen is leren’ gaat online door op x en x, van x tot x.

Heb je deze workshop gevolgd? Klik op de knop hieronder. Houd het paswoord dat je kreeg tijdens de workshop bij de hand.

Workshop je kind motiveren

Deze workshop geeft je tips en tools om je kind te motiveren zodat het maken van huiswerk en het studeren gemakkelijker wordt. Ook als je de leerstof of de taal niet begrijpt, kan jij je kind helpen.

Meer informatie volgt.

© Jonathan Ramael